Telefon: 22/410-001

Bodajk

A bodajki babákat köszönti az önkormányzat

 
 
 
2018-02-20 10:19:53
Egy kisbaba születése a legnagyobb öröm az emberek életében, mely egyben komoly kiadásokkal is jár. Bodajk Város Önkormányzat ezen költségeket szeretné csökkenteni a minden évben nyújtott babaérkezési települési támogatásával. A 2018-as esztendő újdonsága, hogy az egyszeri 100.000 forintos kelengyepénz mellé a támogatásra jogosultak Bodajk címerével és a született gyermek keresztnevével ellátott fürdőlepedőt is kapnak ajándékba.

Az idei év első „babaköszöntési csomagját” február 13-án, Wurczinger Lóránt polgármester adta át a Bodajki Polgármesteri Hivatalban. Személyesen gratulált és jó egészséget kívánt. Elmondta, hogy egy gyermek érkezése nem csupán a család számára áldás, hiszen egy város akkor él igazán, ha zajosak a játszóterei, és ha sok kis apróság szaladgál az óvoda és az iskola udvarán.

A családok jóleső érzéssel vehetik majd át a támogatási csomagot, mely a későbbiekben is emlékezteti őket arra, hogy a bodajki városvezetés számára kiemelt cél a családok támogatása és a város lakosságmegtartó erejének növelése. 

A szülőknek ezúton is szívből gratulálunk, sok boldogságot és nagyon jó egészséget kívánunk.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_172} 
 
 

 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu