Telefon: 22/410-001

Bodajk

Szent Miklós napja

 
 
 
 
2017-12-11 13:05:36
Az év vége mindig varázslatos időszak. Különösen december 6-a Miklós napja, melyet egész évben talán a legjobban várnak a gyermekek.

Bodajkon, december 5-én ünnepi koncert keretében érkezett meg a Mikulás. A Moziban megtartott városi ünnepséget Wurczinger Lóránt polgármester nyitotta meg, majd az apróságok nagy örömére az Iszkiri zenekar lépett színpadra. A fergeteges hangulat már a koncert elejétől érzékelhető volt, egy igazi „mikulás- buli” alakult ki, a gyerekek táncoltak, énekeltek. A műsor végén mindenki örömére meg is érkezett a várva várt Nagyszakállú, akik egy-egy szaloncukorral ajándékozta meg a jelenlévő gyermekeket, amit többen verssel köszöntek meg.

Az ünnepség alkalmából, a programokon kívül más meglepetés is várta a kisebbeket. A város elöljárója ajándékok kíséretében érkezett a Bodajki Zengő Óvodába és a Törpe-Oviba, ahol az apróságok már nagy izgalommal fogadták. Fegyelmezetten és nagy érdeklődéssel hallgatták polgármester úr szavait, aki egy-egy puha plüss bagollyal ajándékozta meg őket. Minden gyermek nagy örömmel fogadta a kedves kis meglepetést, amit aztán egy-egy, az óvó nénikkel közösen elénekelt dallal köszöntek meg.

Az óvodák meglátogatása után az önkormányzat gondoskodott róla, hogy 6 éves korig minden bodajki gyermek megkapja a kis plüss figurát.

Bízunk benne, hogy a kisgyermekek nagy örömmel fogadják a kis plüss játékot.
 
A képre kattintva galéria nyílik.
 
{gallery_157}  

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu