Telefon: 22/410-001

Bodajk

Nőnapi köszöntő

BODAJKON
2017-03-29 15:57:35

Március 8. - Nemzetközi nőnap, az egyszerű, de mégis történelmet alakító nők története, hagyománya 1857-ben indult útjára amerikai nők demonstrációival. A nők iránti tisztelet és megbecsülés kifejezésének napját Magyarországon 1948 óta ünneplik.
E jeles nap alkalmából Bodajk Város Önkormányzat ünnepi műsorral kedveskedett a hölgyeknek. Wurczinger Lóránt polgármester üdvözölte a vendégeket, megköszönve áldozatos munkájukat, gondoskodó türelmüket, óvó szeretetüket és a családi fészek melegét.
A köszöntőt követően Mihalicz Zsuzsanna népdalcsokorral szórakoztatta a közönséget, majd a Hang-Szín-Tér Művészeti Iskola diákjai adtak elő színvonalas műsort. Az est fénypontjaként Horváth Elemér hegedűművész és testvére, Horváth Péter zongoraművész előadása volt hallható. A művészek előadását vidám nótaszó kísérte, mivel az ismerős dallamok hallatán a közönség is dalra fakadt. A hegedűművész a közönség soraiban játszotta a fülbemászó muzsikaszót.
A nőnapi műsor után Wurczinger Lóránt polgármester és Ivanics Tamás képviselő virággal köszöntötte a hölgyeket, ezt követően az ünnepeltek egy kis harapnivaló mellett nosztalgikus hangulatban idéztek fel régi nőnapi eseményeket, vidám történeteket.
 
A képekre kattintva galéria nyílik! 
{gallery_85} 

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu