Telefon: 22/410-001

Bodajk

Fotónaptár készült Bodajkról

Szép számmal akadtak lelkes pályázók és szebbnél szebb fényképek
2016-12-12 10:17:53
Nagy öröm számunkra, hogy idén is szép számmal akadtak lelkes pályázók és szebbnél szebb fényképek a 2017-es fotónaptár pályázatra. Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki élt a pályázat lehetőségével, hiszen nélkülük nem valósulhatott volna meg a naptár elkészítése. Nehéz dolga volt a bizottsági tagoknak egyrészt azért, mert rengeteg fényképet kaptunk, másrészt profi képek érkeztek azoktól is, akik csak hobbiból fotóznak.
Turi Krisztián így nyilatkozott: "100 és 200 közé teszem a beérkezett fotók számát. Abszolút profi fotósok vannak Bodajkon, még akik hobbiból csinálják is, azokra is ezt tudom mondani. Arra szeretnék bíztatni mindenkit, hogy ha lehet, akkor még többen küldjenek nekünk képeket, ami szintén Bodajkhoz és évszakokhoz kapcsolódjon."
Wurczinger Lóránt polgármester hozzátette: "A tavalyi évhez képest van egy újítás, a naptár ugyanis megtalálható a Bodajki szó közepén, amit falinaptárnak ki lehet hajtani. Az elkészült naptárakhoz a Polgármesteri Hivatalban lehet hozzájutni, illetve az adventi vásárokon lehet megvásárolni.A bizottsági tagok is nagyon jól választottak, nagyon nehéz dolguk volt, sok képből kellett válogatni, de úgy gondolom, hogy nagyon szép képek kerültek be, amely hagyományt majd jövőre is folytatunk."

 
 
A képekre kattintva galéria nyílik!
 
{gallery_71}

Cím:
8053 Bodajk,
Petõfi Sándor u. 60.
Telefon:
22/410-001
www.bodajk.hu
bodajkpm@t-online.hu